Meet Melynda Milman!

11/04/2017 – Omdat onze Annelien een tijdje op zwangerschapsverlof gaat, zijn wij op zoek gegaan naar een leuke en ervaren zanger of zangeres die een half jaar met GroovePlanet mee wil zingen. En dat is gelukt: ze is geboren en getogen in New York, woont al jaren in Utrecht, deed in 2015 mee aan de blind auditions bij The Voice en zingt de komende maanden bij  de leukste coverband van Utrecht: meet Melynda Milman!

Ben jij altijd al into music geweest?
Absolutely! Ik zing al zo lang ik me kan herinneren. Mijn middelbare schooltijd heb ik aan LaGuardia High doorgebracht, dat is de school die je misschien wel kent uit de film Fame. Toen ik eind jaren 90 naar Nederland kwam heb ik onder andere bij het Divina Close Harmony koor gezongen en later ben ik ook zelf nummers gaan schrijven. Muziek is dus er eigenlijk altijd.

Wie zijn jouw inspiratiebronnen?
Dat zijn toch de power diva’s, zoals Beyonce, Jill Scott en N’dea Davenport (van The Brand New Heavies). En als songwriter toch ook de popstars die hun eigen nummers schrijven: Bruno Mars, Taylor Swift, Alicia Keys.

Heb jij een guilty pleasure?
Ik weet niet of je het een guilty pleasure kan noemen, maar af en toe maak ik een vocal trance nummer met verschillende producers, wat altijd leuk is, even iets anders!

Hoe ziet jouw dagelijks leven eruit?
Haha, nou, lekker druk. Ik doe communicatie bij een grote bank, heb een gezin met vier kinderen en doe veel met muziek, als zangeres van mijn vaste band Little Sister, maar ook met eigen materiaal. En ik heb weer gitaarles om mezelf nog beter te kunnen begeleiden.

En nu een half jaar bij GroovePlanet!
Ja, daar heb ik heel veel zin in. Volgens mij zijn jullie een onwijs leuke en getalenteerde band, dus we gaan de komende maanden lekker knallen op het podium!

Wil je meer zien, leen of horen van Melynda? Check haar site!